Comunicat de presă

Comunicat de presă
by

Avertizare pentru clienții GEKOHOST România

GEKOHOST România a emis o avertizare extrem de importantă pentru toți clienții săi. Mai exact, cei de la GEKOHOST ii avertizează pe toți utilizatorii din România în legătură cu faptul că în această perioada se pot intensifica atacurile informatice, lucru care este vizibil tot mai des pe zi ce trece, hackerii profitând de situație pentru a fura date, sau bani.

GEKOHOST România îi avertizează pe clienții din țară să nu ofere datele personale unor website-uri, aplicații, servicii, despre care nu dețin informații care să confere o oarecare încredere pentru că în această perioadă de pandemie multe din ofertele primite pe email au scop malițios. GEKOHOST România prin partenerii săi îndeamnă clienții să verifice cu foarte mare atenție identitatea persoanelor cu care vin în contact virtual pe toată perioada de stare de urgență cu caracter militar.

AVERTIZARE CLIENȚI

GEKOHOST România își avertizează clienții să fie vigilenți, să verifice sursele informațiilor, chestiuni ce țin de o importanță majoră indiferent de nivelul de securitate indicat de Serviciile Secrete ale Statului Român oferit pe site-ul oficial.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.