MARKETING DE MOBIL
Marketing de mobil

Marketingul de mobil este cea mai recentă tehnologie care te ajută să atragi mai mulți clienți noi – clienți care cheltuiesc mai mulți bani, mai frecvent! Te putem ajuta să lansezi o campanie de marketing de mobil de succes pentru conectarea, comunicarea și păstrarea clienților tăi prin intermediul instrumentelor tehnologice mobile.
Serviciile noastre


Marketingul online este considerat una dintre cele mai populare metode de publicitate. Numărul mare de utilizatori mobili depășește potențialul unei campanii de marketing online. Pe măsură ce utilizatorii de telefoane mobile cresc, eficacitatea și eventualul succes al unei campanii de marketing mobil este una puternică, încă, o metodă foarte populară de marketing astăzi.


Dezvoltarea aplicațiilor mobile

Te ajutăm să creezi o experiență perfectă pentru aplicațiile tale web pe dispozitive portabile, utilizând un design receptiv, precum HTML5 și CSS3.Servicii de site-uri mobile

Ca agenție cu servicii complete, oferim o gamă largă de servicii web mobile. Aceasta include designul mobil, strategia și dezvoltarea aplicațiilor.Marketing de SMS

Platforma noastră de marketing SMS pentru întreprinderi, concepută pentru afacerea ta, permite comercianților să comunice instantaneu și să implice clienții în timp real.

Ce facem?

GEKOHOST se află în parteneriat cu una dintre cele mai importante companii de marketing mobil de încredere pentru multe dintre cele mai importante branduri din lume. Clienții noștri sunt interesați constant de serviciile noastre strategice care dezlănțuie puterea tehnologiei mobile, managementul preferințelor și platforma bogată de analiză. Folosește capabilitățile noastre multi-channel prin SMS, MMS, web mobil, voce, coduri QR și e-mail pentru a crea experiențe extraordinare ale clienților pe parcursul întregului ciclu de viață al aplicației tale.


Serviciile noastre de marketing pe mobil

  • Site-uri mobile
  • Marketing prin SMS
  • Comerț mobil
  • 2D Barcodes/QR Codes
  • Dezvoltare de aplicații mobileHai să începem
proiectul tău


Te vom ajuta să îți atingi obiectivele și să îți dezvolți afacerea.


CERE O OFERTĂ

Lucruri pe care le-am făcut

pentru antreprenori de succes cu viziuni deosebite.


VEZI PORTOFOLIU