OPTIMIZAREA REȚELELOR SOCIALE
Marketingul Social Media

Un instrument puternic de comunicare, social media permite companiilor să ajungă la clienții lor acolo unde aceștia sunt foarte activi, expunându-și în același timp mărcile lor și extindându-și baza de clienți. Dacă este realizat eficient, marketingul social media poate crește și eficacitatea altor tehnici de marketing – inclusiv SEO și SEM – ajutând la crearea legăturilor naturale și să stimuleze traficul, deci recunoașterea mărcii afacerii. Dacă te-ai împotmolit cu strategia de social media, cu managementul său de publicitate, dar mai ales daca ești clientul nostru, te putem ajuta.
Serviciile noastre


Dezvoltarea strategiei Social Media

Oferim o gamă largă de servicii de consultanță de tip social media, prin care te ajutăm să obții rezultate considerabile din activitățile de social media.Managementul publicității Social Media

Serviciile noastre de publicitate media pe sociale dovedesc accelerarea creșterii afacerilor. Folosind publicitatea prin intermediul rețelelor sociale, 100% dintre clienții noștri au observat rezultate pozitive ulterioare.Crearea conținutului de Social Media

Oferim o gamă largă de servicii de scriere și de postăre sociae pentru a te ajuta să comercializezi direct sau indirect ofertele tale prin intermediul mediilor sociale.
Ce este marketingul de tip Social Media?

Marketingul social media, sau SMM, este o formă de marketing pe internet care implementează diverse rețele media sociale pentru a atinge obiectivele de marketing și de branding. Marketingul mass-media socială acoperă în principal activitățile care implică partajarea socială a conținutului, videoclipurilor și imaginilor în scopuri de marketing, precum și publicitatea media plătită.


De ce ai nevoie de un management social media?

 

Clienții tăi sunt pe social media.

Indiferent de industria în care se află compania ta, clienții tăi folosesc zilnic medii sociale virtuale. Este important să îi menții conectați de marca ta, astfel încât să fii întotdeauna prima lor opțiune.

 

Există oameni care caută compania ta.

Dacă compania ta oferă un produs sau un serviciu, poți să pariezi că există oameni care vorbesc despre acest lucru și caută companii care oferă unul din serviciile tale. Serviciul nostru de management social media te va ajuta să generezi noi clienți.

 

Oamenii vorbesc despre compania ta pe social media.

Trebuie să asculți ceea ce spun clienții tăi despre compania ta pe social media și să răspundeți preocupărilor lor. Serviciile noastre de management social media se concentrează pe evidențierea aspectelor pozitive ale unei afaceri, a ceea ce are de oferit și să răspundă sincer la observațiile negative.

 

Companiile merită expertiză în managementul social media.

Majoritatea proprietarilor de afaceri și managerii de marketing nu au timp să-și gestioneze toate canalele media sociale. Fiecare membru al companiei noastre a primit certificarea în managementul social media și agenția noastră te poate ajuta să îți atingi obiectivele de marketing și să primești în timp o nouă bază de clienți reali.Our Process


Dezvoltarea strategiei

Managementul publicității

Managementul comunității

Creare de conținut eficient

Verificare & raportare
Cum te putem ajuta?

Suntem o echipă sociabilă iar noua noastră afacere s-a născut în principal din recomandări de la clienții din trecut, prieteni care știu cum lucrăm. Nu credem că agenții noștri de vânzări ar trebui să gestioneze toate discuțiile pentru noi, de aceea, îți recomandăm să vorbești direct cu clienții noștri pentru a înțelege mai bine cine suntem și ce facem. Prețul nostru de social media este complet individualizat și se bazează pe situația ta actuală media și pe obiectivele tale.

CERE O OFERTĂ

Proiecte pe care le-am realizat

pentru antreprenori de succes cu viziuni deosebite.

VEZI PORTOFOLIU