SUNTEM CREATIVI

Povestea noastră

GEKO’s WorkGroup Inc. este un concept virtual creat în 2007 ce oferă servicii de web-design și de găzduire web superioare, fiabile și accesibile persoanelor fizice și companiilor mici. Fondată în 2007, împreună cu serviciul GEKOHOST, se află în continuă creștere pentru a acapara piața virtuală din nordul Moldovei.

Filozofie

Filozofia companiei noastre este de a crea tipul de website pe care majoritatea întreprinderilor și-l doresc: ușor de găsit, elegant și atrăgător, încărcare rapidă, responsive și pe device-uri mobile și ieftine ca și preț de achiziție.

Misiune

Ne-am proiectat întregul proces în jurul a tot ceea ce întreprinderile mici și mijlocii au nevoie atunci când hotărăsc că prezența lor pe online este una vitală companiei – ne asigurăm să vă oferim cea mai bună colaborare. Oferim clienților noștri un control complet asupra site-urilor deținute, fără costuri suplimentare, iar echipa noastră prietenoasă poate oferi consultanță și expertiză chiar și după ce site-ul tău este live.

DESIGN-WEB

Cu designerii noștri nu poți da greș, noi știm faptul că utilizabilitatea, funcționalitatea și aspectul sunt trei dintre cei mai importanți factori atunci când proiectăm interfețe sau site-uri web. Folosind această strategie, lucrăm împreună cu tine pentru a ne asigura că mesajele tale și obiectivele de marketing sunt realizate în designul implementat. Vom lucra împreună cu tine și îți vom aduce ideea la viață.GĂZDUIRE-WEB

Îți putem povesti despre toate funcțiile noastre exclusive de găzduire, dar știm că tot ce te interesează cel mai mult este performanța site-ului tău. Cu cât încărcarea proiectelor tale este mai lungă, cu atât rata de conversie, vizualizările de pagină și satisfacția utilizatorilor vor fi mai mici. La GEKOHOST România, site-ul tău este găzduit pe platforme inteligente. Amortizat de sisteme de stocare complete SSD, 10 Gbps Uplink Server, cu protectii automate DDOS, Flood ajutate de procesoarele rapide Intel E5-26xx v4 te asigurăm că nu putem da greș. Alege serverele noastre Turbo din datacenterul nostru din București pentru încărcarea paginilor de până la 20 de ori mai rapidă decât companiile concurente de găzduire web din România.


Ted Norton

Ted Norton

CO FOUNDER / CEO
Tony Scott

Tony Scott

CREATIVE DIRECTOR
Jane Dreyer

Jane Dreyer

HR MANAGER
Nisha Smith

Nisha Smith

ART DIRECTOR


Hai să dezvoltăm

proiectul tău.

Te vom ajuta să îți atingi obiectivele și să îți dezvolți afacerea.


Cere o ofertă