SUPORT

CUM SĂ CUMPĂR?

1 1. Autentifică-te sau creează-ţi un cont nou de client;
2 2. Actualizează-ţi coșul cu oferta dorită;
3 3. Verifică comanda & devino & CLIENTUL NOSTRU special!

Dacă încă ai nelămuriri, ni le poţi face cunoscute la [office@gekowg.ro] sau la unul din numerele de telefon afişate pe Website. Mulţumim!

ORAR DE FUNCȚIONARE STAND:

Luni-Vineri 10:00AM - 19:00PM
Sâmbătă 10:00AM - 17:00PM
Duminica doar pentru programări!

Istoricul companiei

GEKO’s WorkGroup Incorporated (since 2007)

Legend:

  • Platforme CMS
  • Consiliere virtuală
  • HTML5
  • PHP
  • MySQL

aboutus Acest site este administrat de către conceptul “GEKO’s WorkGroup Inc.” concept ce nu este marcă înregistrată iar siglele acestuia nu sunt înregistrate la OSIM România. Prin intermediul serviciilor noastre dorim să vă oferim produse de calitate la prețuri accesibile prin platformele Open Source, libere şi gratuite. Cu o experiență de aproape 10 ani încercăm să promovăm în primul rând ideea că internetul trebuie extins prin site-uri diverse de aceea serviciile noastre se bazează în principal pe crearea acestora. Pe lângă acest website mai punem la dispoziția publicului și alte câteva proiecte personale a căror cale web o veți putea găsi în directorul mamă și anume, la partea de Proiecte.

Site-ul se adresează atât clienților noștri actuali, a viitorilor potențiali clienți cât și celor interesați să colaboreze cu noi. Dorim să vă oferim mai mult decât servicii web la prețuri modice, dorim chiar să vă consiliem fără alte obligații asigurându-vă totodată că aveți tot sprijinul nostru. Noi nu ne caracterizăm doar prin profesionalism cât prin corectitudine și perseverență. Ne dorim ca GEKO’s WorkGroup Inc. să vă inspire, să fie prietenul vostru virtual și să vă aducă succesul la care începeți să aspirați deja. 🙂

 

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI?

  • Pentru că suntem atenţi şi riguroşi cu toate detaliile proiectelor ce le primim din partea clienţilor noştri;
  • Pentru că ne place ceea ce facem şi o demonstrăm prin preţurile low-cost practicate;
  • Website-uri create rapid: 3-7 zile lucrătoare;
  • Plata se poate efectua eșalonat, avans + plata finală la final de proiect.

Suntem într-adevăr într-o continuă competiție cu noi înșine, mai ales că nu avem niciun control asupra competitorilor noștri. Nicio afacere nu poate avea succes decât dacă pui suflet în ceea ce faci. Noi punem. Niciun website nu iese perfect decât dacă ești foarte migălos. Noi suntem. Feedback-ul clienților noștri susține asta. De aceea nu trebuie să ne oprim aici, pentru noi succesul nu are limite. Creat pentru voi.

GEKO - General Administrator & CEO

Cine este şi ce reprezintă GWG în spaţiul virtual?

E simplu. Suntem parteneri cu clienții noștri, extindem brandul acestora dar și viziunea lor înspre executarea unor soluții web unice. Parteneri cu ei pentru că ei ne reprezintă.

Suntem o companie de soluții web-concentrată pe dezvoltarea companiilor sau a persoanelor fizice în domeniul virtual, în special în crearea de webs-site-uri personalizate pentru aceștia.

Experiența noastră bogată în spațiul interactiv ne-a învățat de-a lungul timpului ce funcționează-și ce nu. Soluțiile noastre s-au dovedit a maximiza productivitatea tuturor celor care le folosesc: angajați, furnizori și clienți. Ele sunt extrem de scalabile, oferind acces securizat la informații critice de business în orice moment, pe orice dispozitiv folosit. Ele pot fi chiar personalizate pentru a satisface cerințele dumneavoastră de afaceri cele mai exigențe.

Vrem că site-ul dvs. să arate bine-ne străduim să găsim armonia între estetică și ușurința de utilizare. Ne dorim ca site-urile executate de noi să arate grozav, dar acestea trebuie să fie intuitive, prietenoase, atuu-ri ce le deținem deja și de care ținem cont mereu.

Începând din 2007 și până în prezent conceptul virtual GEKO's WorkGroup Inc. a oferit soluții complete de webdesign unui număr de peste 20 de clienți, pretențioși sau nu, având astfel un portofoliu diversificat în care am realizat proiecte virtuale din diverse domenii.

Cum ne protejăm?

Orice informație cu caracter personal sau materiale transmise către serverele GEKO's WorkGroup, din care fac parte site-urile iliviu.ro, zonavideo.ro, cinemagenda.ro împreună cu toate subdomeniile acestora se supun Politicii de Confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal așa cum sunt prezentate în legea actuală. Respectăm dreptul la intimitate al persoanelor care vizitează site-urile noastre și comunică cu noi pe cale electronică. Luăm toate măsurile necesare și facem tot ce ne stă în putință pentru păstrarea confidențialității datelor cu caracter personal pe care ni le furnizați.

Pentru orice solicitare sau întrebare privind datele dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa office@iliviu.ro, sau telefonic la nr. de telefon afișat în pagina de contact.

Bun venit în GEKO's WorkGroup!

Vă mulţumim pentru utilizarea produselor şi a serviciilor noastre. Serviciile sunt oferite de GEKO's WorkGroup Inc. („GWG”).

Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteţi de acord cu prezenţii Termeni şi condiţii. Vă rugăm să îi citiţi cu atenţie.

Serviciile noastre sunt variate şi, prin urmare, este posibil ca uneori să se aplice Termeni şi condiţii suplimentare sau cerinţe suplimentare pentru produse (inclusiv cerinţe referitoare la vârstă, număr de telefon, ş.a.). În cazul anumitor Servicii sau Produse, pot exista Termeni şi condiţii suplimentare, iar, dacă utilizaţi acele Servicii, Termenii şi condiţiile suplimentare respective fac parte din contractul dintre dvs. şi GWG.

Utilizarea Serviciilor noastre Trebuie să respectaţi toate politicile puse la dispoziţie în cadrul Serviciilor.

Nu utilizaţi Serviciile în mod necorespunzător. De exemplu, nu încercaţi să influenţaţi Serviciile sau să le accesaţi în alt mod decât prin interfaţa şi prin instrucţiunile oferite de website-ul nostru. Puteţi utiliza Serviciile numai conform legii, fără încercări de fraudă nepermise de către administrator. Putem întrerupe sau înceta furnizarea Serviciilor către dvs. dacă nu respectaţi Termenii şi condiţiile sau politicile noastre ori în cazul în care investigăm un comportament suspectat ca fiind necorespunzător.

Utilizarea Serviciilor nu vă oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestora sau asupra conţinutului pe care îl accesaţi. Nu aveţi dreptul să utilizaţi conţinutul din cadrul Serviciilor noastre, cu excepţia cazului în care obţineţi permisiunea din partea proprietarului conţinutului sau dacă acest lucru vi se permite prin lege. Prezenţii Termeni şi condiţii vă acordă dreptul de a utiliza mărcile sau siglele noastre pentru că acestea nu sunt înregistrate. Însă nu eliminaţi, nu ascundeţi şi nu modificaţi nicio menţiune legală afişată în cadrul sau împreună cu Serviciile noastre.

Serviciile noastre pot afişa un anumit conţinut care nu poate să nu aparţină GEKO's WorkGroup Inc.. Responsabilitatea pentru acest conţinut revine exclusiv entităţii care îl pune la dispoziţie. Putem examina conţinutul pentru a stabili dacă este ilegal sau dacă încalcă politicile noastre şi putem elimina sau refuza să afişăm conţinutul despre care considerăm, în mod rezonabil, că încalcă politicile noastre ori legea. Însă acest lucru nu înseamnă neapărat că examinăm conţinutul; prin urmare, nu presupuneţi că îl examinăm.

În ceea ce priveşte utilizarea Serviciilor de către dvs., putem să vă trimitem anunţuri privind serviciile, mesaje administrative şi alte informaţii. Puteţi renunţa la unele dintre aceste comunicări.

Contul dvs. GWG Pentru a utiliza unele dintre Servicii, este imperios necesar să aveti un cont GWG. Puteţi să vă creaţi propriul Cont GWG sau Contul GWG vă poate fi atribuit de un administrator, cum ar fi angajatorul sau instituţia dvs. de învăţământ. Dacă utilizaţi un Cont GWG atribuit de un administrator, se pot aplica Termeni şi condiţii diferite sau suplimentare, iar administratorul poate avea dreptul să vă acceseze sau să vă dezactiveze contul.

Dacă aflaţi despre o utilizare neautorizată a parolei sau a contului dvs., anunţaţi-ne imediat.

Protejarea confidenţialităţii şi a drepturilor de autor Politicile de confidenţialitate GWG explică modul în care tratăm datele dvs. cu caracter personal şi în care vă protejăm confidenţialitatea atunci când utilizaţi Serviciile noastre. Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteţi de acord că GWG poate să utilizeze datele respective conform politicilor noastre de confidenţialitate.

Desfiinţăm conturile utilizatorilor care încalcă în mod repetat drepturile de autor, conform prevederilor cuprinse în Legea privind drepturile de autor digitale (Digital Millennium Copyright Act) din S.U.A.

Oferim informaţii care ajută proprietarii drepturilor de autor să îşi gestioneze proprietatea intelectuală online. În cazul în care consideraţi că vă sunt încălcate drepturile de autor şi doriţi să ne înştiinţaţi, puteţi să ne contactaţi de urgenţă.

Conţinutul dvs. în cadrul Serviciilor noastre Anumite Servicii vă permit să trimiteţi conţinut. Vă păstraţi toate drepturile de proprietate intelectuală deţinute asupra conţinutului respectiv. Pe scurt, tot ceea ce vă aparţine rămâne în proprietatea dvs.

Când încărcaţi sau trimiteţi conţinut în alt mod în cadrul Serviciilor, acordaţi GWG (şi părţilor cu care lucrăm) o licenţă globală pentru utilizarea, găzduirea, stocarea, reproducerea, modificarea, crearea de lucrări derivate (cum ar fi cele rezultate din traduceri, adaptări sau alte modificări pe care le efectuăm pentru ca respectivul conţinut să funcţioneze mai bine cu Serviciile noastre), comunicarea, publicarea, executarea publică, afişarea publică şi distribuirea respectivului conţinut.

Puteţi afla mai multe informaţii despre modul în care GWG utilizează şi stochează conţinutul în politica de confidenţialitate sau în Termenii şi condiţiile suplimentare pentru anumite Servicii. Dacă trimiteţi feedback sau sugestii despre Servicii, putem utiliza feedbackul sau sugestiile respective fără a avea nicio obligaţie faţă de dvs.

Despre programele software din cadrul Serviciilor GWG lucrează împreună cu Open Source-ul Wordpress, acesta fiind total gratuit. El poate fi descărcat oricând din site-ul oficial şi de către dvs, obligativitatea cumpărării de licenţe fiind nevalabilă de ambele părţi.

Nu aveţi dreptul să copiaţi, să modificaţi, să distribuiţi, să vindeţi sau să închiriaţi nicio parte a acestui WebSite. Nu aveţi dreptul să refaceţi sau să încercaţi să extrageţi codul sursă al întregului WebSite cu excepţia cazurilor în care aveţi permisiunea scrisă din partea noastră.

Programele software open source sunt importante pentru noi. Unele dintre programele software utilizate în cadrul Serviciilor noastre pot fi oferite pentru descărcare total gratuit şi puse la dispoziţia dvs.

Modificăm şi îmbunătăţim în mod constant Serviciile. Putem să adăugăm sau să eliminăm funcţionalităţi ori funcţii; de asemenea, putem să suspendăm sau să întrerupem complet furnizarea unui Serviciu.

Puteţi să renunţaţi oricând la utilizarea Serviciilor noastre, însă ne va părea rău să nu mai colaborăm cu dvs. De asemenea, GWG poate întrerupe furnizarea Serviciilor către dvs. sau poate adăuga ori stabili în orice moment noi limite pentru Serviciile respective.

Considerăm că dvs. sunteţi proprietarul propriilor date, iar păstrarea accesului la datele respective este un lucru important. Dacă întrerupem furnizarea unui Serviciu, în situaţiile când acest lucru este posibil în mod rezonabil, vă vom notifica în prealabil şi în mod rezonabil şi vă vom oferi posibilitatea de a prelua informaţiile din cadrul respectivului Serviciu.

Utilizarea Serviciilor noastre pentru afaceri Dacă utilizaţi Serviciile noastre în numele unei companii, compania respectivă acceptă prezenţii Termeni şi condiţii. Compania respectivă va apăra şi va despăgubi GWG, respectiv administratorul de drept al acestuia (GEKO) împotriva oricăror pretenţii, procese sau acţiuni rezultate din sau în legătură cu utilizarea Serviciilor sau cu încălcarea prezenţilor Termeni şi condiţii, inclusiv toate răspunderile sau cheltuielile rezultate din pretenţiile, pierderile, daunele, procesele, penalizările, costurile de judecată şi onorariile avocaţilor.

Despre prezenţii Termeni şi condiţii Putem să modificăm prezenţii Termeni şi condiţii şi Termenii şi condiţiile suplimentare care se aplică unui Serviciu, de exemplu, pentru a corespunde schimbărilor survenite la nivelul legislaţiei sau al Serviciilor noastre. Consultaţi periodic Termenii şi condiţiile. Pe această pagină vom posta notificările privind modificările prezenţilor Termeni şi condiţii. Vom posta notificările cu privire la modificarea Termenilor şi condiţiilor suplimentare în cadrul Serviciului în cauză. Modificările nu se vor aplica retroactiv şi vor intra în vigoare în termen de minimum 14 zile după postare. Totuşi, modificările aferente funcţiilor noi ale unui Serviciu şi cele din motive legale vor intra în vigoare imediat. Dacă nu sunteţi de acord cu modificările aduse Termenilor şi condiţiilor aferente unui Serviciu, vă sugerăm să întrerupeţi utilizarea Serviciului respectiv.

Prezenţii Termeni şi condiţii reglementează relaţia dintre GWG şi dvs. Aceştia nu creează niciun fel de drepturi pentru terţi beneficiari.

Dacă nu respectaţi prezenţii Termeni şi condiţii şi nu luăm măsuri imediate, nu înseamnă că renunţăm la drepturile pe care le avem (de exemplu, dreptul de a lua măsuri pe viitor).

Dacă anumiţi termeni şi anumite condiţii se dovedesc a fi inaplicabili, aceasta nu va afecta restul Termenilor şi condiţiilor.

Pentru informaţii despre modul în care puteţi să contactaţi GWG, accesaţi pagina noastră de contact.

STATISTICI

20+

PROIECTE ÎNCHEIATE

2500+

CODURI DE LINIE LUNA ACEASTA

1400+

ORE LUCRATE ANUL ACESTA

120+

TESTIMONIALE PRIMITE

proiectul tău e gataîn 3 paşi

Nu omitem nimic. Ştim că fiecare detaliu contează deosebit de mult pentru tine, astfel că ne-am structurat bine planul operaţional. Eficacitate şi transparenţă totală. Oare ce lipseşte?

planificări & strategie

planificăm strategic: cumpărăm domeniul, alegem hosting-ul, creăm conturi, achităm facturi, livrăm fiscale, totul în locul tău.

design & dezvoltare

design-ul e punctul cheie. dezvoltăm inteligent fiecare element: meniuri, tema de referinţă, conţinut, etc..

testăm & livrăm

după ce countdown-ul e pe 00:00, testăm şi îţi livrăm proiectul. pe tavă, ca la Mc'. dar după plăţile finale, of course. :)

TOP UA-77179341-1